1. Til kemiske og fysiske analysemetoder, som AAS, NIR, ICP og XRF er det meget vigtigt, at materialet er fuldstendigt homogeniseret.

  2. Retsch tilbyder en række møller, som udmærker sig ved sin forskellighed, ved at kunne justeres optimalt i henhold til prøvematerialet, og ved at give den slutfinhed, som du har brug for i den efterfølgende analyse.

  3. Retsch’s knusere og møller, garanterer dig en hurtig, nøjagtig, reproducerbar men også fleksibel prøvebehandling.

  4. Retsch tilbyder et stort udvalg af formalingssæt og tilbehør, for tilpasning af møllerne til de forskellige behandlingsopgaver.

  5. Ninolab hjælper til med at finde det helt rigtige udstyr til jeres behov. Når vi har modtaget information om prøver, materiale samt materialestørrelse, er vi i stand til at give en anbefaling af udstyr samt tilhørende informationer om hvilken slutfinhed, der kan opnås.

Retsch’s knusere og møller står med garanti for første klasses reduktionsresultater fra hård-sprøde til olie- eller vandige materialer: Retsch har altid en passende løsning.

Rotormøller
Skivemøller
Mortermølle
Miksermøller
Kuglemøller
Kæbeknusere
Snittemøller
Knivmøller & Blenders
Nyheder

The Effect of Grinding Tools, on Metal Contamination

Materiale analyse, for Retsch producerede formalingsværktøjer

CAMSIZER X2 -

Kvalitetskontrol af pulver, optisk kornstørrelse analyse fra 0,8 μm til 8 mm. Kan Dispergere agglomerater med luft / vælske.

Læs mere her

Emax - Høj energi kuglemølle

Finere bliver det ikke! Formaling ned ti 80nm,

Våd eller tør formaling

Læs mere her

the sample no.43

PDF Brochurer